golfyacademy

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Zakaj podjetje GOLFy Akademija d.o.o. zbira ter obdeluje moje osebne podatke?
Glavni cilj podjetja GOLFy Akademija d.o.o. je nuditi svojim kupcem odlično storitev in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo. Z namenom, da dosežemo ta cilj, vam s pomočjo zbranih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, omogočamo možnost boljšega informiranja o našem prodajnem programu, o nagradnih igrah ter o naših dodatnih storitvah, ki vam omogočajo boljšo izkušnjo pri uporabi in naročilu storitev ter s tem večje zadovoljstvo. S pomočjo osebnih podatkov, ki nam jih posredujete pa lahko ob izpolnjevanju določenih drugih pogojev tudi pridobite dodatne popuste ob nakupu.

Podjetje GOLFy Akademija d.o.o. obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za namen oziroma namene za katere ste vaše osebne podatke posredovali v podjetje GOLFy Akademija d.o.o..

Katere moje osebne podatke podjetje GOLFy Akademija d.o.o. zbira in obdeluje?
Podjetje GOLFy Akademija d.o.o. zbira in obdeluje izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na elektronsko revijo, prijava na sodelovanje v nagradni igri, itd.) oziroma, ki ste jih posredovali kot kontaktne podatke z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja GOLFy Akademija d.o.o. (spletni kontaktni obrazec). Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov, ime in priimek, naslov vašega prebivališča, vaša telefonska številka, ter tudi podatki o nakupih in privolite v obdelavo teh podatkov.

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje GOLFy Akademija d.o.o. zbira tudi informacije o tem , kolikokrat obiščete našo spletno stran in katere vsebine na naši spletni strani vas pritegnejo. Piškotki nam omogočajo optimizacijo spletne strani glede na vaše želje in zanimanja vam pa s tem omogočajo večje zadovoljstvo ob nadaljnjih obiskih naše spletne strani. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov,ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Več o piškotkih si lahko preberete s klikom tukaj.

Kdo obdeluje moje osebne podatke?
Upravljavec vaših osebnih podatkov je družba GOLFy Akademija d.o.o., Ljubljanska cesta, 8000 Novo mesto.

Kontaktna oseba za varstvo vaših podatkov je Matjaž Lavrih.

Vaše osebne podatke obdelujejo s strani podjetja GOLFy Akademija d.o.o. pooblaščene osebe, ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?
Podjetje GOLFy Akademija d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Osebne podatke obdelujemo v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov imamo sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja GOLFy Akademija d.o.o.

Koliko časa hranite moje osebne podatke?
Osebne podatke, ki nam jih posredujete obdelujemo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen za katerega so bili posredovani. Po izpolnitvi namena se osebni podatki, ki ste nam jih posredovali izbrišejo. V kolikor osebne podatke posredujete za namen boljšega informiranja se le-ti zbirajo in obdelujejo do vašega preklica, ki ga lahko podate kadarkoli na naslov info@golfy.si.

Ali lahko zahtevam izbris osebnih podatkov?
Da. Izbris osebnih podatkov iz naših evidenc lahko zahtevate kadarkoli na naslov akademija@golfy.si.

Kakšne so še moje pravice glede osebnih podatkov, ki jih posredujem?
Podjetje GOLFy Akademija d.o.o. ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje GOLFy Akademija d.o.o. omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje GOLFy Akademija d.o.o. vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebo, ki jo vi določite.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov akademija@golfy.si. Za varstvo vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete podjetju GOLFy Akademija d.o.o. je pristojen Matjaž Lavrih.

Podjetje GOLFy Akademija d.o.o. bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

 

Za vas ustvarjamo novice

Ljubitelji golfa pogosto hrepenijo po zelenih igriščih in vznemirjenju vihtenja palice pod milim nebom. Z vami delimo novice iz sveta golfa.

GOLFY JUNIOR TOUR 2024 – pripravi se na sezono 2024

Serija turnirjev za otroke in mladince, ki vam omogočajo maksimalno pripravo pred poletnim delom tekmovalne [...]

Preberi več
GOLFYCITY TOUR 2023/24 – sodeluj in izboljšaj svojo igro golfa

Serija turnirjev, ki vam omogoča maksimalno prilagodljivost vašega časa Za ljubitelje igre golfa in tekmovanj [...]

Preberi več
Prednosti učenja golfa pri malčkih

Prednosti učenja golfa pri malčkih Golf pogosto velja za šport za odrasle, toda ali ste [...]

Preberi več
Vse novice