golfycity

INDOOR GOLF CENTER NOVO MESTO

INDOOR GOLF CENTER golfycity
ponuja vse kar potrebujete za golf na enem mestu

Prvi avtonomni notranji golf center pri nas je opremljen s 5 udarjališči, z dinamično oblikovano zelenico z 12 luknjami ter predeli z visoko travo. Za najboljšo golfsko izkušnjo poskrbijo trije golf simulator najvišje kakovosti s pestrim naborom pravih igrišč ter različnih možnosti vadbe, tekmovanj in iger. Praktično vse kar potrebuje golfist za vadbo oz. trening skozi celo leto. Naš indoor center Golfy je pripravljen za aktivnosti z animacijami tako za otroke, kot tudi odrasle, skupine in podjetja.

golfycity indoor golf center je opremljen s 3 vrhunskimi simulatorji UNEEKOR, ki zagotavljajo najboljšo možno izkušnjo indoor golfa. Simulator golfa v zaprtih prostorih je sofisticiran sistem, ki poustvari izkušnjo igranja golfa z uporabo zaslonov visoke ločljivosti, naprednih senzorjev in tehnologije virtualne resničnosti. Zagotavlja realistično simulacijo igranja golfa, ki posameznikom omogoča, da vadijo svoje zamahe, izboljšajo svoje sposobnosti in uživajo v igri ne glede na vremenske razmere ali čas dneva. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki se želi naučiti osnov, ali izkušen igralec, ki želi izboljšati svojo tehniko, simulator ponuja nadzorovano okolje za izpopolnjevanje vaših veščin.

Naš center je opremljen z vrhunsko zelenico za trening kratke igre. Na zelenici se nahaja 12 lukenj, katerih pozicija omogoča trening realnih situacij. Del zelenice je dinamično oblikovan tako, da igralec lahko vadi udarce v vse možne smeri naklonov zelenice.

V centru golfycity so pripravljena mesta tudi za vadbo dolgih udarcev v mrežo (driving range). Vadbo dolge igre je omogočena za 4 sočacne uporabnike, za udarjanje pa je pripravljena vrhinska podlaga, ki daje občutek udarjanja žogic primerljivo z zunanjo igro na igrišču. Po želji vam lahko namestimo na posamezno udarjališče enega izmed launch monitorjev za spremljanje vašega treninga.

Indoor golf center golfycity omogoča vrsto različnih možnosti uporabe. Prostor je v prvi vrsti namenjen poučevanju in treniranju golfa za posameznike ali skupine na vseh nivojih znanja. Hkrati pa je prostor, ki sprejme do 50 gostov s premišljeno postavitvijo opreme idealen prostor za organizacijo turnirjev in team buildingov za zaključene skupine prijateljev, članov klubov ali sodelavcev v vašem podjetju.

Znotraj našega indoor centra se nahaja specializirana trgovina z golf opremo golfyshop. Trgovina je bogato založena z vrhunsko golf opremo, oblačili in obutvijo znamk PUMA, COBRA, US KIDS, BRIDGESTONE, CADERO, ZERO FRICTION in GARMIN. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri nasvetih. V trgovini je na voljo tudi fitting oprema s katero lahko na podlagi meritev popolnoma prilagodimo golf palice vašim potrebam. Vse izdelke in še več pa lahko najdete tudi v naši spletni trgovini – obiščite golfyshop tudi na spletu.

PROGRAMSKA OPREMA NA SIMULATORJIH
IN MOŽNOSTI UPORABE

VIEW je osnovna programska oprema simulatorja, ki ponuja vse kar potrebujete za analizo vašega udarca in izvedbo kvalitetnega treninga golfa. Uneekor simulatorji so opremljeni z high speed kamerami, ki lahko zajemajo podatke gibanja v ločljivosti 3000 sličic na sekundo. Naprava tako izmeri z najvišjo možno natančnostjo vse potrebne podatke žoge (Ball Optix), palice (Club Optix) ter v primeru uporabe dodatnih kamer, ki so na voljo tudi padatke vašega zamaha (Swing Optix).

GS PRO je vodilna programska oprema za simulacijo golfa. Z izrednim realističnem fizikalnim modelom, grafiko v visoki ločljivosti in natančno izdelanimi igrišči vas bo igra golfa očarala z občutkom kot, da igrate golf na pravem igrišču. Hkrati je GS PRO v kombinaciji s simulatorjem UNEEKOR eden redkih sistemov, ki omogoča tudi realistično patanje na zelenicah. Nabor igrišč je praktično neomejen, večino igrišč, ki so na voljo pa so iz golfsko najrazvitejših držav. Med igrišči lahko najdete praktično vsa igrišča, ki se igraja na PGA Touru in na drugih vešjih tekmovanjih po svetu.VIEW je osnovna programska oprema simulatorja, ki ponuja vse kar potrebujete za analizo vašega udarca in izvedbo kvalitetnega treninga golfa. Uneekor simulatorji so opremljeni z high speed kamerami, ki lahko zajemajo podatke gibanja v ločljivosti 3000 sličic na sekundo. Naprava tako izmeri z najvišjo možno natančnostjo vse potrebne podatke žoge (Ball Optix), palice (Club Optix) ter v primeru uporabe dodatnih kamer, ki so na voljo tudi padatke vašega zamaha (Swing Optix).

CREATIVE GOLF 3D je programska oprema z nekoliko preprostejšim vmesnikom in z izredno preprostim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča enostavno uporabo programske opreme med vašo igro golfa. Poleg igrišč ter vadbenih poršin boste v CG3D našli tudi vrsto zabavnih iger, ki so primerne tako za otroke kot tudi odrasle igralce golfa. CG3D ponuja resnično veliko zabave za vas in vaše prijatelje oz. družino. V pestrem naboru igrišč boste našli tudi veliko evropskih igrišč predvsem pa so zanimiva igrišča, ki so v naši bližini npr. v  Avstriji ali na Slovaškem. S tem se vam odpira možnost, da igrišče odigrate še preden ga obiščete v živo.

Želite obiskati naš center?

Oglejte si možnosti iz naše ponudbe za obiskovanje centra golfycity

AKCIJSKA PONUDBA
ZA ZAČETEK JESENI

Letna karta
2023

239,00 €

119,50 €

Pogosta vprašanja

Center GOLFyCity preprosto lahko uporabljate vsak dan skozi celo leto. Prostor za delovanje namreč ne potrebuje prisotnosti receptorja. Vse kar morate storiti je, da se registrirate pridobite kartico za pristop in že lahko uporabljate prostor. Uporaba poteka v preprostih korakih in že lahko uživate vse prednosti centra.

Uporabnik vadbenega centra bo pridobil pravico samostojno uporabe vadbenih površin z nakupom ene izmed kart.

Karta je predpogoj tudi za uporabo golf simulatorjev. V primeru udeležbe vodene skupinske vadbe ali storitev povezanih s poučevanjem golfa, karta ne bo potrebna in uporabnik lahko center uporablja v času trajanja organizirane vadbe pod nadzorom strokovnega kadra.

Dnevna karta omogoča uporabo vadbenih površin na dan nakupa karte. Dnevna karta je tudi predpogoj za uporabo golf simulatorjev, ki se obračuna po veljavnem ceniku za uporabo golf simulatorja. Dnevna karta se lahko uporablja samo v obratovalnem času recepcije.

Mesečne in letne karte so namenjene rednim uporabnikom golf centra. Letne in mesečne karte omogočajo uporabnikom uporabo centra tudi izven delovnega časa recepcije. Uporabnik z registracijo, s podpisom pristopne izjave ter s strinjanjem s pogoji poslovanja bo lahko uporabljal center tudi izven obratovalnega časa recepcije.

Vstop v center je možen preko kontrole pristopa (NFC kartica ali telefon). Imetniki mesečnih, sezonskih in letnih kart imate možnost koriščenja različnih ugodnosti pri uporabi golf simulatorja, nakupu opreme in oblačil v trgovini ter storitvah poučevanja golfa, fittinga, servisa …

Golf simulator lahko uporabljajo uporabniki, ki imajo plačano/aktivno eno izmed kart za vstop v center.

Obiskovalci z dnevno karto lahko uporabljajo golf simulator le v času obratovanja recepcije. Receptor pripravi vse potrebno za uporabo golf simulatorja.

Registrirani uporabniki lahko uporabljajo golf simulator samostojno, pri čemer jim receptor poda navodila za uporabo. V času obratovanja recepcije je pomoč pri uporabi na voljo s strani receptorja.

Splošni pogoji zavezujejo uporabnike vadbenega golf centra GOLFyCity, ki na podlagi podpisane pristopne izjave kupijo mesečno, polletno ali letno karto za uporabo prostora.
Uporabnik lahko storitve naroči preko spletne trgovine ali na recepciji vadbenega centra in se ob prvem obisku registrira na recepciji ter izpolni in podpiše pristopno izjavo ter prejme magnetno kartico, ki jo potrebuje za vstop. Pristopnina znaša 10 EUR z namenom kritja administrativnih stroškov in kartice, ki se poravna v enkratnem znesku in je veljavna v času aktivne uporabe, v primeru neaktivnosti več kot 1 leto se pristopnina ponovno plača. Pristopnina je všteta v ceno polletnih ali letnih kart.
Uporabnik lahko poravna svoje obveznosti po prejetem računu neposredno na transakcijski račun upravitelja. Račun za uporabo prostora in druge storitve prejme uporabnik praviloma po elektronski pošti oz. po navadni pošti. Plačilo obveznosti je možno tudi z gotovino na recepciji centra GOLFyCity.

Veljavnost kart:
-dnevna karta velja na dan nakupa karte
-mesečna karta ima veljavnost od 1. do zadnjega dne v tekočem mesecu
-polletna karta ima veljavnost pol leta od dneva nakupa
-letna karta ima veljavnost enega leta od dneva nakupa
-število vstopov in izstopov ni omejeno znotraj veljavnosti kupljene karte

Registrirani uporabniki lahko center uporabljajo vsak dan med 6. in 23. uro, razen v terminih, ki so rezervirani za redno vadbo ali dogodke in sicer praviloma od 15. do 19. ure med delavniki. V kolikor na urniku ni redne vadbe oz. je prostor nezaseden, je možna samostojna vadba uporabnikov.

Upravitelj centra bo uporabnike o zasedenosti prostora pravočasno obveščal oz. bo objavljeno na spletni strani in v prostorih vadbenega centra.

Pomoč uporabikom se nudi po telefonu 064 260 480 ali elektronski pošti city@golfy.si ali v času obratovanja recepcije v centru.

V kolikor uporabnik izgubi ali poškoduje kartico, je dolžan kriti strošek za novo kartico, ki znaša 10 EUR. Ob izgubi je uporabnik dolžan v najkrajšem roku sporočiti izgubo in preklicati aktivnost kartice. V kolikor ima uporabnik težave pri uporabi kartice, naj težave nemudoma sporoči upravitelju ali na recepcijo, ki bo težave v najkrajšem možnem času odpravila ali po potrebi brez doplačila zagotovila novo kartico.

Prostor lahko uporablja le oseba, ki je registriran uporabnik, torej podpisnik pristopne izjave ob pogoju, da ima poravnane obveznosti do upravitelja prostora. V kolikor uporabnik ne poravna obveznosti do roka, je upravitelj upravičen, da mu omeji vstop v prostor dokler ne poravna zapadlih obveznosti. V primeru neplačevanja obveznosti, si upravitelj pridržuje pravico poslati opomin. V primeru zamude lahko upravitelj uporabniku zaračuna zakonske zamudne obresti od dneva zapadlosti dalje.

Pri posebej hudih kršitvah splošnih pogojev in hišnega reda, na primer napadih, grožnjah, žalitvah, spolnem nadlegovanju, tatvini itd., lahko upravitelj centra prepreči uporabniku dostop do svojih prostorov že ob prvi kršitvi in uporabniku prepove nadaljnjo uporabo prostora.

Upravitelj ne odgovarja za telesne in zdravstvene poškodbe uporabnika ali poškodbe stvari, ki so nastale zaradi nepravilne uporabe naprav in predmetov v indoor centru s strani uporabnika. Uporabnik je dolžan s stvarmi in predmeti ravnati skrbno in previdno ter v skladu z navodili in splošnimi pogoji. V primeru iz naklepa ali malomarnosti povzročene škode, nosi stroške popravila, naprav ali stvari, tisti, ki je škodo povzročil. Take kršitve štejejo za hujše kršitve in upravitelj lahko v takem primeru uporabniku omeji dostop in prepove nadaljnjo uporabo prostora.

Uporabnik mora pri vadbi ustrezno poskrbeti za svojo varnost in varnost drugih v prostoru. Ob vadbi dolgih udarcev je obvezno ustrezno namestiti varnostno mrežo, in sicer tako, da so notranji podaljški mreže obrnjeni navznoter in mreža potisnjena navznoter do konca nosilcev, ki ločujejo prostore za vadbo med sabo. Ob vadbi dolgih udarcev je omejena uporaba vadbene zelenice samo na luknje, ki so dovolj oddaljene od prostora za vadbo dolgih udarcev (vsaj 3 metre). Vadbeni center lahko uporabniki uporabljajo samostojno in brez vnaprejšnje rezervacije, zato je potrebno upoštevati pravilo ene košarice, v primeru da so zasedeni vsi prostori za vadbo dolgih udarcev in na vadbo čakajo še drugi uporabniki. Na tak način je vsem zagotovljena vadba ob minimalni čakalni dobi. Uporabnik, ki je zaradi tega pravila prepustil svoje mesto naslednjemu, lahko počaka, da se izprazni naslednje mesto in tako nadaljuje vadbo.

Spremembe naslova ali elektronske pošte je potrebno nemudoma sporočiti upravitelju v pisni obliki ali na recepciji.
Vnos alkoholnih pijač v prostore vadbenega centra ni dovoljen.

Center GOLFyCity preprosto lahko uporabljate vsak dan skozi celo leto. Prostor za delovanje namreč ne potrebuje prisotnosti receptorja. Vse kar morate storiti je, da se registrirate pridobite kartico za pristop in že lahko uporabljate prostor. Uporaba poteka v preprostih korakih in že lahko uživate vse prednosti centra.

Uporabnik vadbenega centra bo pridobil pravico samostojno uporabe vadbenih površin z nakupom ene izmed kart.

Karta je predpogoj tudi za uporabo golf simulatorjev. V primeru udeležbe vodene skupinske vadbe ali storitev povezanih s poučevanjem golfa, karta ne bo potrebna in uporabnik lahko center uporablja v času trajanja organizirane vadbe pod nadzorom strokovnega kadra.

Za vas ustvarjamo novice

Ljubitelji golfa pogosto hrepenijo po zelenih igriščih in vznemirjenju vihtenja palice pod milim nebom. Z vami delimo novice iz sveta golfa.

GOLFY JUNIOR TOUR 2024 – pripravi se na sezono 2024

Serija turnirjev za otroke in mladince, ki vam omogočajo maksimalno pripravo pred poletnim delom tekmovalne [...]

Preberi več
GOLFYCITY TOUR 2023/24 – sodeluj in izboljšaj svojo igro golfa

Serija turnirjev, ki vam omogoča maksimalno prilagodljivost vašega časa Za ljubitelje igre golfa in tekmovanj [...]

Preberi več
Prednosti učenja golfa pri malčkih

Prednosti učenja golfa pri malčkih Golf pogosto velja za šport za odrasle, toda ali ste [...]

Preberi več
Vse novice