golfacademy

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Redne tedenske vadbe, ki so sofinancirane s strani golf kluba (golf klub, ki sofinancira programe), se plačujejo v mesečnem znesku za tekoči mesec, brez možnosti plačila po delih ali plačila po številu obiskov. Enaki pogoji veljajo tudi za ostale programe šole golfa, če s posebnimi pogoji ni določeno drugače.

Subvencionirano ceno rednih tedenskih vadb lahko koristijo le člani golf kluba, ki subvencionira vadbo. V primeru nečlanstva se plača polna cena programa.

Če želi uporabnik obiskati določeno vadbo samo v določenem številu obiskov, se zaračuna polna cena programa v sorazmernem deležu glede na število vadb v tekočem mesecu.

Če uporabnik nima poravnanih svojih obveznosti za programe, ki jih je obiskoval v preteklem obdobju oziroma mesecu, mu lahko izvajalec programa GOLFy Akademije oz. šole golfa prepreči obisk programa v tekočem mesecu.

Redne tedenske vadbe potekajo na izbrani lokaciji po v naprej določenem urniku. Urnik in programi se lahko spreminjajo in prilagajajo glede na število prijavljenih udeležencev.

Uporabniki se morajo pred prvo uporabo storitev GOLFy Akademije prijaviti preko spletne strani golfy.si na izbrani program.

Soglasje in prijavo v izbrani program šole golfa za mladoletno osebo mora podpisati/izpolniti starš ali zakoniti zastopnik mladoletne osebe.

Prehajanje med programi brez soglasja šole golfa ni možno, če uporabnik ni prijavljen na program, ki ga želi obiskovati.

Prijava v program je permanentna in praviloma velja za tekoče šolsko leto – torej za obdobje od septembra v tekočem koledarskem letu do konca junija v naslednjem koledarskem letu.

Če posameznik ne želi več obiskovati programa ali ga želi začasno prekiniti, mora odjavo sporočiti izvajalcu programa najkasneje do konca meseca izteka programa po elektronski pošti akademija@golfy.si.

Redne tedenske vadbe se praviloma izvajajo v vsakem vremenu. V primeru nepredvidljivih vremenskih ali drugih okoliščin lahko vadba golfa odpade (zaprtje igrišča, nevarnost strele in podobni vremenski pojavi). V času šolskih počitnic šola golfa ne izvaja rednih tedenskih programov. V normalnih in obvladljivih okoliščinah šola golfa zagotavlja 3,7 vadbe na mesec v povprečju preračunano na obdobje 6 mesecev trajanja vadbe, ki poteka 1 uro tedensko.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev in cen zaradi sprememb cene drugih dejavnikov (sprememba višine sofinanciranja golf kluba, cena najema igrišča in podobno). Vsako spremembo cen bo izvajalec napovedal v tekočem mesecu za naslednji mesec najkasneje 5 dni do izteka tekočega meseca.

Izvajanje rednih programov šole golfa, ki so sofinancirani s strani posameznega golf kluba je pogojeno tudi s pogoji, ki so določeni s strani določenega golf kluba.

Izvajalec programov je GOLFy Akademija d.o.o., Ljubljanska cesta 22, 8000 Novo mesto

Za vas ustvarjamo novice

Ljubitelji golfa pogosto hrepenijo po zelenih igriščih in vznemirjenju vihtenja palice pod milim nebom. Z vami delimo novice iz sveta golfa.

GOLFY JUNIOR TOUR 2024 – pripravi se na sezono 2024

Serija turnirjev za otroke in mladince, ki vam omogočajo maksimalno pripravo pred poletnim delom tekmovalne [...]

Preberi več
GOLFYCITY TOUR 2023/24 – sodeluj in izboljšaj svojo igro golfa

Serija turnirjev, ki vam omogoča maksimalno prilagodljivost vašega časa Za ljubitelje igre golfa in tekmovanj [...]

Preberi več
Prednosti učenja golfa pri malčkih

Prednosti učenja golfa pri malčkih Golf pogosto velja za šport za odrasle, toda ali ste [...]

Preberi več
Vse novice